tiistai 2. maaliskuuta 2010

TV-2 Kepun kapulana

Keskustapuolue on pihalla, tai ainakin tunkiolla. Nyt kepu esittää, että Suomeen saataisiin mukavasti työttömiä, kun vain YLE:n Tohlopin TV-keskus lakkautettaisiin.
Onko Tohlopin väki kepulaista? Jos on, niin toivottavasti Mika Lintilä onnistuu kepulaisten työttömyyden nostamisessa.


Pääsin juuri kirjoittamasta, että turkistarhaus pitäisi lopettaa Suomesta, niin silloin kokoomus-demari-kepu-akselivallat saisi kivasti ainaski 100000 kielitaitoista työtöntä työllistettäväksi.

Juuri siksi poliitikot vaativat maahanmuuton lisäämistä, että Suomeen saataisiin lisää työllistettäviä. Eli kyse on työttömistä. Vallitsevan politiikan mukaan Suomeen pitää ehdottomasti saada lisää työttömiä!
Tietysti TV-kakkosen toiminnan lopettaminen lisäisi hieman työttömyytä, ei läheskään niin paljoa kuin turkistarhauksen lopettaminen.

Keskuspomot huomio! Ketuilla on sentään paljon surkeammat olot kuin tv-toimittajille, joten inhimillisyyden vuoksi tv-toimittajien tarhausta ei tulisi tässä vaiheessa vielä lopettaa.

Olen käynyt Tohlopin tv-keskuksessa (1970 -ja 1980-luvuilla) itse tutustumassa toimittajien häkkeihin, ja havainnut ne asetuksia vastaaviksi, ja suhteellisen mukaviksi.
Eivät ne olleet ainakaan siihen aikaan likimainkaan siinä kunnossa, miten on kettujen toimitilojen laita nykyisellään. Voi tietysti olla, että keskustapomoilla on uudempaa tietoa, mutta aika haiseva läävä Tohloppi olisi, jos se vastaisi kettutyttöjen kuvista nähtyjä kettuhäkkejä.

Suosittelen siis, että keskustapomot puhdistaisivat ensin omia pesiään ennen kuin tulevat kaupunkeihin työttömiä luomaan. Siellä maaseudulla on vielä miljoonia ihmisiä töissä, joten ei muuta kuin hihat heilumaan, että heidät saadaan ennen muita työttömiksi.
Kun ensin luotte työttömiä kepulaisista, nin sitten teidän ei tarvitse niin hysteerisesti ajaa maahanmuuttajienkaan asiaa.

Voi tietysti olla, että Tv-2:n toimittajat ovat tätä nykyä kepulaisia, niin siinä tapauksessa tietysti teidän, arvoisat kepupomot ja Mika Lintilä, tuleekin ensin laittaa oma väkenne työttömiksi, sillä mitä valtakunnan politiikkaa se olisikaan, jos eri puolueet loisivat vain muiden puolueiden porukasta työttömiä.

Aamulehti: Keskustapoliitikko: Ylen toiminta Tampereen Tohlopissa lopetettava!

Aamulehti: TV2:n päällikkö tyrmää ajatuksen Tohlopin lakkauttamisesta

Ei kommentteja: