torstai 18. maaliskuuta 2010

Kulttuurien testausta

Poliitikot päättivät niinku suorittaa laboratoriokokeen. Kokeen tarkoituksena on todistaa maahanmuuttokriitikoiden väitteet vääriksi. Koetta varten rikkautta vailla olevat poliitikot tarvitsevat seuraavia asioita:
A) Kaikki kaupungit
B) Vapaan maahanmuuton
C) Älymystön sekakuoron
D) Kritiikistä vapaan lehdistön
E) Valtion, joka tekee lait sopiviksi kokeen suorittamiseksi


On se hyvä, että poliitikot ottivat opikseen Neuvostoliitosta; Ateistisen kommunismin testaus oli toki hyvä tehdä ajoissa, mutta sitä koetta varten valittiin aivan turhan suuri laboratorio, USSR.
Nyt poliitikot testaavat ideologiansa toimivuutta paljon pienemmillä testialueilla kuin maailman suurimmalla valtiolla; poliitikot ovat valinneet kaupungit koelaboratorioikseen.

Ympäri maailman nähdään, miten kaupungit alkavat ränsistyä sitä mukaan mitä enemmän niihin tulee maahanmuuttajia tietyn uskonnon alueelta. Ennustan, että monet suuret ja pienet kaupungit tulevat tyhjentymään ns. valkoisista, jolloin niiden hoito jää kokonaan maahan muuttaneiden varaan, jolloin huomataan, miten niitä oikein hoidetaan.

Tämän poliitikoiden alulle paneman tieteellisen kokeen tulos tulee olemaan yllätys monelle. Itse olen sitä mieltä, että nyt saamme käytännössä nähdä, pitääkö poliitikkojen oletus rotujen älykkyyseroista paikkansa; Poliitikoiden mukaan kaikki ihmiset ovat tasan yhtä älykkäitä; että älykkyys ei riipu geeneistä, tai että erot johtuvat kulttuurieroista. Yhtä kaikki. Poliitikoiden ennakko-oletuksen mukaan kaikki ovat kuitenkin tismalleen saman arvoisia, paitsi rahassa mitattuna, rahassa, joka on mittana ihmisen älykkyydelle.

Kolmenkymmenen vuoden kuluessa olemme suorittaneet poliitikoiden alulle paneman testin, mikä kulttuuri on paras, tai mikä uskonto on paras, tai mikä rotu on paras. Koska poliitikot eivät halua järkiperäistä politiikkaa, niin silloin heidän on pakko testata käytännössä omat ideansa.
Harmi vaan, että lapsillamme ei ole asiaan veto-oikeutta.

Youtube: BNP: The True Face Of Immigration, vapaita miehiä,
joiden tärkein työ on niinku mikä?The Local: Erdogan urges German Turks not to integrate
Spegel onlina: Mouthpieces for Turkish Interests
Ankara Seeks Influence through Turks Living Abroad; Assimilation is a crime against humanity.

Creeping sharia: Somali Muslims Changing Small Tennessee Town
THE DEATH OF JOHANNESBURG: THE DEATH OF JOHANNESBURG
Debbie Schlussel: A Preview of What Happens When Muslims Reach Critical Mass: Jews Forced to Leave Malmo, Sweden
Bare naked islam: EUROPE: ‘NO-GO’ ZONE Muslim Areas: Coming soon to a neighborhood near you
Debbie Schlussel: To My Irish-American Friends & Readers, Happy St. Patrick’s Day; Old Irish Joke No Longer Funny–Your Homeland is Becoming Muslim

Ei kommentteja: