maanantai 1. maaliskuuta 2010

Jihad Koraanin ja hadithin mukaan

Jotenkin mulle kasvaa joka päivä yhä kummallisempi tunne, että maailma on menossa päin persettä. Islam leviää kaikkialla huimaa vauhtia, eikä vähiten siksi, että länsimaat ovat ahneuden seurauksena velkakriisissä, jonka hoitamisessa länsimaat nojaavat yhä pahemmin islamilaisten maiden öljyvaroihin.

Ei tule mieleenkään, että helpottaisin oloani lopettamalla maailman tilanteen seuraamisen. Ja alkamalla kuuntelemaan poliitikkoja. Päin vastoin. Haluan entistä syvemmin nähdä, mitä maailmassa tapahtuu.
Kaikkialla länsimaissa tavalliset ihmiset huomaavat, että islamistit ottavat yhä tiukemman otteen taloudesta, ja siten myös politiikasta.

Länsimaita ei auta yhtään se, kun poliitikot pelottelevat ihmisiä eläkepommilla ja työvoimapulalla. Eläköityminen on politikoille niin suunnaton hysterian aihe, että Euroopan Unionin poliitikot ovat salaa päättäneet tuottaa 50 miljoonaa ihmistä Afrikasta Eurooppaan! Infowars 26. helmikuuta, 2010: Secret Plot to Let 50 Million African Workers into EU

Jyrki Katainen on tuossa salaseurassa mukana; hän haluaa ottaa siitä 50 miljoonan ihmisen lukutaidottamasta laumasta kaksi miljoonaa Suomeen! Mitenkään muutoinhan Jyrki-boy ei olisi voinut esittää lukua kaksi miljoonaa, jollei hän olisi ollut tietoinen, että Suomen osuudeksi 50 miljoonasta kuuluu kaksi miljoonaa:
Taloussanomat: Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa (huom. Jyrki Katainen esitti tuon jo vuonna 2008, jolloin julkisuuteen pääsi vuotamaan tieto siitä, että EU valmistelee sinistä maahantulokortia, USA:n Green Cardin vastinetta; Blue Card. Niitä jaettaisiin Afrikassa....

Katsokaa ja kuunnelkaa seuraava video! Siinä muslimit puhuvat avoimesti jopa USA:n islamisoimisesta, ja mitä muslimit tekevät heille, jotka eivät halua kääntyä islamin uskoon -- kun muslimeilla on valta!

Video: Jihad according to the Quran and the Hadith


Joskus heikkona hetkenä olen mielessäni esittänyt epäuskoa Amerikan juutalaisia kohtaan siitä hyvästä, että he niin kovasti tukevat Israelia. Pahoitteluni kaikille juutalaisille heikoista hetkistäni. Sillä voi olla, että te, rakkaat juutalaiset, olette avainasemassa, kun islamin maailmanvalloitus estetään.

Verkkouutiset: Radikaali-islamistit soluttautuneet Britannian työväenpuolueeseen

Ryömivä sharia (Greeping sharia): Sharia and Jihad, Creeping in Ireland
Youtube: Imaami paljastaa islamin todellisen luonteen (...muslimin pitää vihata kaikkea ei-islamilaista...
Spiegel: Europeans Have Stopped Defending Their Values
Bikyamasr: UN: Egypt men, women say okay to beat wife
Truth tv: Sharian mukaan mies voi naida vaikka vauvan, joten muslimit eivät voi olla pedofiileja
HS: Osa muslimeista laittaisi islamin lain Suomen lain edelle
TS: Turkuun aiotaan rakentaa moskeija Kuwaitin tuella
We the people USA: Islamization Of The World
Virginia news source: Geert Wilders, The Europe you know is changing

Ei kommentteja: