keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

On rikos kritisoida perinteitä

Onpas jälleen aikoja eletty! Ruotsissa työvoimatoimisto tuomittiin maksamaan muslimimiehelle korvauksia 60000 kruunua siitä hyvästä, että kyseinen muslimimies kieltäytyi kättelemästä naista: Homma: 2010-02-08 Ruotsi: Kättelemättä jättäminen toi korvauksia

Poliitikot pitävät muslimimiehiä pelkkinä vauvoina. Mitenkään muutoin ei ole selitettävissä se, että muslimimiehet saavat täysin vapaasti harjoittaa uskontonsa nimissä rasismia pohjoismaalaisia kohtaan.
Toki jokainen tajuaa, että jos ihminen ei saa kaikessa tahtoaan läpi, niin totta kai hän loukkaantuu -- jos ei ole koskaan edes saanut tilaisuutta itsensä hillitsemiseen!

Poliitikkojen mielestä muslimimiehet ovat älyllisesti niin alkeellisella tasolla, ettei heiltä voida odottaa itsehillintää. Sen sijaan poliitikot luovat lait niin, että muslimimiehet tulevat saamaan täyden lainsuojan käyttäytyä miten tahansa, kunhan vaan muslimi muistaa sanoa, että se käytös on uskonnollista: Uskontojen kritisointi on kohta rikos, josta saa jopa neljä vuotta vankeutta. Internet: Uskontojen kritisointi kriminalisoidaan Suomessa

Pohjoismaissa oli jo voimassa laki sukupuolisesta syrjinnästä. Edellä mainittu muslimi syrji naisia kieltäytyesssään kättelemästä heitä. Sen sijaan, että tuomioistuin olisi tuominnut miehen syrjinnästä, niin jostakin helvetin esikartanosta tuomarit vetivät esille jonkin lain, jonka mukaan miehillä on oikeus syrjiä naisia, kunhan se tapahtuu uskonnon nimissä.

Edellä mainitussa oikeustapauksessa Ruotsin oikeus tuomitsi sharian mukaan! Näin siis muslimien ei tarvitse edes vaatia shariaoikeutta Ruotsiin, koska ruotsalaiset tuomarit pystyvät helposti samastumaan muslimimiehiseen loukkaantumisen tunteeseen.

Huomataan helposti, että Ruotsin tuomarit ovat machoja; he voivat tuntea empatiaa ainoastaan miehistä loukkaantumista kohtaan. Sillä olen melko varma, että Ruotsin lain mukaan muslimi ei joutuisi helvettiin, jos kättelisikin naista!
Sen sijaan Ruotsin laki pakottaa tästä lähtien monet ruotsalaiset maalliseen helvettiin tuomitsemalla ihmisiä mielettömiin korvauksiin siitä hyvästä, kun toinen vähänkin vollottaa uskonnollisesti.

Ruotsalaiset tuomarit siis toivat Ruotsin rikoslakiin kirjoittamattoman lain, että muslimimiehillä on oikeus loukata naisia, koska muutoin muslimimies joutuisi helvettiin Ruotsin lain mukaan. Eipä olisi vielä eilen uskonut, että uskonnon tapasäännöt ovat oikeusvaltiossa lain yläpuolella! Oikeusvaltion lait ovat pelkkää sanahelminää sen rinnalla, kun muslimimies ulisee, miten hänen tunteitaan loukataan, kun häntä vaaditaan kättelemään naista!

Olisikohan kyseinen tapaus saanut käänteisen tuomion, jos tapahtuma olisi sattunut kuninkaanlinnassa? Tuskin. Ovat ne ruotsalaiset jo niin aivopestyjä, että kohtapuoliin he ryhtyvät kenkien kiillottajiksi, muslimien kenkien kiillottajiksi, koska muutoin muslimimiehet ulisivat...

Ehkäpä tänään jo joku edes voi uskoa, että muslimit ovat poliitikkojen erityissuojeluksessa. Muutoinhan poliitikkojen maahanmuuttosuunnitelma yli viidestä kymmenestä miljoonasta afrikkalaisesta muslimista Eurooppaan ei onnistuisi. Parin vuoden kuluttua tällaisestakin kirjoituksesta saa muutaman vuotta vankeutta.

The Local: Job agency fined for religious discrimination
Aftonbladet: Arbetsförmedlingen fälldes för utebliven handskakning

YLE: Suomalaisnaisetkin kohtaavat kunniaväkivaltaa

YLE: "Kunniaväkivalta" uhkaa maahanmuuttajanaisia

Ei kommentteja: