sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Jussi Halla-ahon neuvonantajille tiedonanto

Suosittelen, ettei oppositio esitä hallitukselle epäluottamusta, koska muutoin voi olla vaarana, että SDP pystyy vielä saamaan yli kymmenen prosentin kannatuksen.
Toiseksi tulee minun syvä epäluottamus kaikkia puolueita kohtaan; en mahda mitään sille, että pystyn helposti ajattelemaan myös perussuomalaiset samanlaisina omia etujaan ajavina puoluepoliitikkoina kuin kaikki muutkin.

Tietoisku: Ensimmäistä kertaa maailmankaikkeuden historiassa Suomeen on saapunut "vähemmistöläisiä", jonka parhaimmat olivat ja ovat liian heikkoja paetakseen oman maansa hyväosaisia, jotka kylpevät nettomaksaja Suomen rahoilla.

Jussi Halla-aho! Suomi on vedenjakajalla. Jos sinä petät suomalaisten luottamuksen ja teet politiikka, joka nostaa uudestaan vasemmiston valtaan, olet silloin oleva viimeinen naula suomalaisuuden arkkuun. Sinun jälkeesi on ihan turhaa odottaa pääministeriksi sellaista, joka Uuden Vuoden puheessaan pystyisi puhumaan faktoja tunteellisen höpinän sijaan!
Vielä nyt odotan, että suomalaisuus olisikin vain valekuollut ja nousisi arkustaan ylös ja näyttäisi maailmalle närhen munat, mutta silloin Suomen johtajilta vaaditaan henkistä kypsyyttä ja syvää epäuskoa sitä tunneälykkyyttä kohtaan, joka on saanut muut puoluepoliitikot syvästi inhoamaan Suomea ja suomalaisuutta.

Tunneälykkäät väittävät, että se on älykästä diskrimoida positiivisesti täysin terveitä ihmisiä vain siksi, että he tulevat rajamme tuolta puolen. Minä sanon, että tunneälykkäät puhuvat pötyä, koska he eivät osaa hallita omia tunteitaan. Positiivinen syrjintä on johtanut siihen, että kantasuomalaiset ovat syrjäyttämisen kierteessä. Itse positiivinen diskriminaatio on ristiriidassa positiivisuuden kohteiden palkan kanssa; miksi maahan muuttajia syrjäytetään vain halpatyövoimaksi, ellei tarkoituksena nimen omaan ole kuseminen suomalaisten housuihin?

Miksi esimerkiksi asunnottomiksi määriteltyjä Itä-Euroopan romaneja ei kaikkia kutsuta Suomeen valtion holhokeiksi, koska sehän olisi aivan ennen kuulumatonta, että ensimmäistä kertaa maailman historiassa vain kaikkein heikoimmassa asemassa olevat ovat onnistuneet saavuttamaan Suomen monien Suomea köyhempien maiden kautta kuljettuaan?  Suomi rikkoo kaikkia mahdollisia ihmisoikeussopimuksia vastaan jättämällä kaikki muut Romaniassa ja Bulgariassa vielä oleskelevat asunnottomat romanit armottoman ilmaston armoille.
b, 1.12. 2010: Kakkosasuntoja romaneille velkarahalla.

Toistan: Jopa vasemmisto tunnustaa, että Suomeen on saapunut Lähi-Idästä ja Afrikasta vain kaikkein hyväosaisimmat, joten olisi Talvisotaan verrattava ihme, että Itä-Euroopasta pääsee Suomeen vain ne, jotka kaikkein kipeimmin ovat pikkurahan puutteessa.

Jussi Halla-ahon neuvonantajille annan neuvon, että he pysyvät tiukasti asialinjalle, eivätkä sorru halpahintaiseen oikeassaolemiseen, tai kaiken riman alittavaan tunteellisuuteen. Toivottavasti Jussi sitten osaa kuunnella vähintään kymmentä hyväpalkkaista neuvonantajaansa, koska olisi ennen kuulumatonta, että viisaimmaksi valitun kansanedustajan neuvonantajien määrä laskettaisiin normaalille tasolle, eli nollaan.
Älä ole tyhmä, vaan kuuntele ensisijassa omaa sisäistä Neuvonantajaasi.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Halla-aholle ja hänen kymmenille avustajilleen neuvo, että kun kuulette minkä tahansa väitteen, kääntäkää se heti mielessänne täysin päinvastaiseksi. Äläkää edes yrittäkö tehdä mistään kuulemastanne ajatuksesta synteesiä, koska synteesi on osoitus pelkästä typeryydestä.

En missään nimessä tarkoita mitään antiteesia, vaan ajatelkaa olevanne riippumattomia jopa filosofian metodeista, koska muutoin te ette pysty itselliseen ajatteluun, jota vaaditaan johtajuudelta. Filosofit opettavat vain omaa oppiaan, mutta vapaa ihminen ajattelee omalla järjellään, joka on yhden suhde yhteen kosmisen järjen kanssa.

Brainleak kirjoitti...

Korostan vieläkin sitä, että Perussuomalaiset ovat ikärakenteeltaan aivan liian kokematon, että se voisi oikeasti välttää ahneuden ansat. Jussi Halla-aho tuhoaa puoleensa ja koko Suomen, jos hän nyt lähtisi mittelöimään mitättömyyteen vaipuvia vanhoja puolueita vastaan. Viisaus vaatii kokemusta, jota Perussuomalaisuudelta puuttuu.

Parin vuoden kärsivällinen odotus tekisi todella hyvää niille haahuilijoille, jotka nyt luulevat olevansa kypsiä kusettamaan suomalaisia, jotta saisivat velkansa maksatettua veronmaksajien rahoilla, joka on geneettinen ominaispiirre kaikille "kansanedustajille".

Minäkin luulin monta kymmentä vuotta eläneenä, että pystyn ajattelemaan, mutta vasta viime aikoina olen huomannut, että maailassa voisi olla muitakin ajattelijoita.

Trust me, i know what i am thinking.

Brainleak kirjoitti...

Se ei ole ensimmäinen kerta, kun perseilyyn addiktoituneet hallitsijat uskovat, että yhteiskunnan ongelmien ratkaisuna olisi se, että valtioon päästetään maahanmuuttajia, jotka ovat omien valtioidensa rikkaimpia, eli juuri niitä, joilta vähiten voidaan odottaa sopeutumista uuden kotimaansa tapoihin.

Kaikkein sopeutuvaisin maahanmuuttaja olisi sellainen, joka omassa maassaan olisi kaikkein sorretuin. Juuri se todistaa maahanmuuttopolitiikan olevan täysin järjetöntä, koska se antaa oleskelulupia vain niille, jotka pakenevat omien maidensa sorrettujen oikeutettua vihaa.

Suomi suojelee sortajia.

On erinomaisen selvää, ettei tuhansien kilometrien takaa Suomeen voi päästä ketkään muut kuin juuri ne rikkaat, jotka pakenevat omien maidensa köyhien oikeutettua vihaa.

Mitä haluttomampi maahanmuuttaja on sopeutumaan Suomeen sitä sortavampi hän on ollut kotimaassaan.