torstai 5. joulukuuta 2019

Vasemmisto ostaa oikeistolaisten huumeet

Parodiaa kerrakseen, kun liivijengiläiset ja muut rikollisjärjestöt myyvät huumeita, joiden pääsasiallinen ostajakunta löytynee liberaaleista ja vasemmistoa kannattavista, jotka äänekkääästi vaativat huumeita vapaaksi, jotta rikolliset jäisivät ilman voittoja.

Suomi on liberaaleille testilaboratorio.
Ehdotan, että nykyisin viher-vasemmistolaisiksi itsensä määrittävät jatkavat vielä parikymmentä vuotta huumeiden käyttöä, jotta saataisiin selville, miten vaarattomia huumeet ovat. Ihan vaan siksi, että liberaalit eivät tulisi pitäneeksi Suomea pelkästään vapausaatteidensa testilaboratoriona.
B, 4.12. 2019: Poliitikko viisastuu vanhetessaan.

Suomessa on monta neljänsadantuhannen kansanosaa:
Neljäsataa tuhatta huumevalhallan asiakasta.
Neljäsataatuhatta masennuslääkkeiden käyttäjää.
Neljäsataatuhatta lasta, jotka syövät ilopillereitä.

Valtion pitäisi luovuttaa Silkkitie palvelimen Valhalla-kansioiden kaikki tiedot tutkijoille, jotta he voisivat verrata niitä muista rekistereistä saataviin tietoihin niiden ihmisten puoluesidonnaisuuksista.

Oletuksena on, että Silkkitielle ovat lähteneet etupäässä rikolliset ja vasemmistolaiset. Objektiivinen tutkinta voisi selvittää, onko oletuksen perustelija tehnyt oletuksensa yhteiskunnan kehitystä seuraamalla, vai vetänyt hatusta koko jutun.

Pään sekoittaminen on aina sijaistoimintaa. Kun ihmisellä ei ole mielekästä työtä, niin pää on saatava sekaisin ilman yhteiskunnan väliin tuloa, ja mieluusti yhteiskunnan rahoilla. Kun pää on sekaisin, niin sitten pitää vaatia, että kaikkien muidenkin pitää vapaasti saada sekoilla kaiket päivät.

Ei kommentteja: