maanantai 30. joulukuuta 2019

Syyrian sota alkoi samalla tavalla

HS, 30.12. 2019: Nuorisojengit ampuivat poliiseja ilotulitteilla Ruotsissa: Helsingborgin poliisi otti käyttöön teho­valvonnan lennokeilla .

Päivänpoliittinen kysymys:
Mitä eroa Ruotsin yhteiskuntaa tärvelevällä "nuorisolla" on Syyrian poliiseja kivittäneisiin nuoriin?
Fria Tider: Ahmad, 20, sköt raket på poliskvinna: "Jag visste inte att det var förbjudet".

Maahanmuutto ideologisista maista saa aikaan sisällissotia. Ruotsi on välttynyt sisällissodalta vielä vain siksi, ettei se ole käyttänyt aseellista voimaa taltuttaakseen pohjosmaisille arvoille vastaisten voimien mellakointia. Tuo Ruotsin poliisin hyssyttele taasen vain lisää länsimaitten arvojen vastaisuutta,  koska sitä pidetään heikkoutena.

Jossakin vaiheessa Ruotsin on otettava samanlaiset otteet käyttöön hulttioita vastaan, joka sai suvakkipoliitikot itkemään Syyrian hallinnon pahuutta, kun se kovin ottein yritti tukahduttaa mellakoitsijat.

Järjestys näyttäytyy pakkovallalta niissä, jotka haluavat pakottaa muita omiin uskomuksiinsa.

Suvaitsevaiset uskovat, että Syyrian poliiseja kivittäneet lapsukaiset olivat täysin viattomia, joten siksi Ruotsikin lähti voimakkaasti hyökkäämään Syyrian hallintoa vastaan kutsuen sitä pahuuden valtakunnaksi. Ruotsi antaa maahanmuuttajien riehua vapaasti, koska se ei halua, että pahuus, eli järjestys ottaisi heissä vallan. Järjestynyt yhteiskunta ei ole suvaitsevaisille minkään arvoinen. Yhteiskunta ei pysy koossa ilman väkivaltakoneistoa, joka tarpeen tullen näyttää kaapin paikan jopa viattomille lapsille. Suosittelen, että Ruotsin poliisi aseistaa lennokkinsa, jotta niistä olisi jotain hyötyä.

Ei kommentteja: