sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Romaneille kakkosasuntoja velkarahalla

Ja vanhusten huollon tason ja lasten mielenterveyden päivittelyä suomalaisille.
Kuka poliitikko on niin tyhmä, että luulee Itä-Euroopan romaneiden olleen asunnottomia kotimaissaankin? Tai että he eivät saa omien valtioidensa kassasta sentin senttiä köyhäinapuna tai muuta vastaavaa tulonsiirtoa.
Mitä järkeä on Euroopan Unionissa, jos Suomen pitää suomalaisten selkänahoilla laittaa Itä-Euroopan ja kehitysmaiden asiat kuntoon? Vähintä, mitä poliitikot voisivat tehdä, on vaatia Romaniaa ja Bulgariaa maksamaan saamansa tukimiljardit Suomelle, koska Suomi tekee enemmän  niiden maiden hyväksi kuin niiden maiden korruptiopoliitikot.
Täällä majailevat ulkomaan romanit kuulemma käyvät säännöllisesti kotimaissaan. Tuskimpa he sinne menevät kerjäämään tai yöpymään kaduille, vaan heillä on siellä omat asunnot, joita he pitävät tukikohtinaan, joista hyökkäillä tänne hakemaan rahoitusta oman kulttuurinsa ylläpitämiseksi.

Romaneilla tuskin on halua muuttaa asennoitumistaan omiin tapoihinsa ja tehdä kulttuurilleen puhdistusta niin kauan, kun poliitikot pehmopäisinä uskovat, miten romanien huono-osaisuus on täysin muiden kuin romanien itsensä syytä.
Jos suomalainen tapa loukkaa ulkomaalaisia, niin suomalaisia vaaditaan luopumaan siitä, mutta kun ulkomaalaisten tavat loukkaavat suomalaisia, niin poliitikot eivät suinkaan vaadi ulkomaalaisia sivistämään  omia tapojaan, vaan antavat heille rahaa, että he voivat jatkaa tapakulttuuriaan, suomalaisten veronmaksajien laskuun.

Vai onko tosiaan niin, että liberaalifeministisen ajattelun mukaan mikään ulkomaalaisten kulttuurillinen tapa ei voi loukata suomalaisia? Jos noin on, niin eikös jo tasa-arvon nimessä silti pitäisi ajatella edes yksityisesti siten, ettei mikään suomalainen tapa voi millään tavoin loukata ulkomaalaisia. Muutoinhan puhe uskomusten tasa-arvosta ja ihmisten yhdenvertaisuudesta on pelkkää hölynpölyä, jos uskotaan siihen, että vain suomalaiset eivät voi loukkaantua muiden ikivanhoista tavoista.
Milloin suomalaisuudesta tuli pelkkä muiden kulttuurien kulttuuriton renki?

Miksi ulkomaalaisilta ei voi vaatia rahaa, jotta suomalaiset voisivat harjoittaa kulttuuriaan, vaikka usein nuo Suomessa vähemmistöinä esiintyvät ryhmät ovat maailman mitassa jopa satoja kertoja Suomen väestöä suurempia enemmistöjä?
Voisiko edes se olla mahdollista, että kaikilta tulonsiirroilla eläviltä vaadittaisiin pakollista osallistumista suomalaiseen kulttuurin, koska muutoinhan suomalaisuus ei voi olla valtakulttuuria, jos se suomalaisuus  on vain maksajan roolissa ilman itkupilliksi ryhtymisen mahdollisuutta? Kaikki maahanmuuttajat joulukirkkoon tai maasta ulos.

Suomalaisia siis vaaditaan luopumaan kulttuuristaan, että se ei loukkaisi tänne saapuvia, mutta onko milloinkaan kuultu, että yleinen syyttäjä olisi alkanut syyttää maahanmuuttajia vihapuheen esittämisestä siinä ja silloin, kun ne siteeraavat omia kirjoituksiaan. Netistä löytyisi nuorempiakin maahanmuuttajien kirjoituksia, missä he siteeraavat jotakin hemmoa, mitä vääräuskoisille ja homoseksuaalisille pitäisi tehdä.
Valtiovalta tekeekin kaikkensa pitääkseen suomalaiset vain maksajan roolissa, ja siihen kuuluu, että valtiovalta sulkee silmänsä ja korvansa kaikelta, joka loukkaa suomalaisia ja keventää suomalaisten kukkaroa.
Sitten ihmetellään, miksi perinteiset valtapuolueet eivät enää kiinnosta rehellisiä veronmaksajia, vaan ainoastaan tulonsiirtoja nauttivia, joita pitää suojella suomalaisuudelta, jotta he seuraavissakin vaaleissa äänestäisivät suomalaisuutta vastaan puhuvia ehdokkaita.

B, 30.11. 2019: Naiset ja pehmoilevat miehet pois politiikasta.

1 kommentti:

J. Jörgensen kirjoitti...

Täyttä asiaa (taas kerran). Mutta tuo 'valtiovalta' ei ole mikään muodoton tai nimetön luonnonvoima, vaan kyseessä ovat lähinnä viherfeministiset ja federaatiokiimaiset hörhöpoliitikot ja heidän siipeilijänsä, jotka ME itse olemme valtaan äänestäneet. Tilanne ei muutu, ennen kuin siirrytään tästä puoluetoimistodiktatuurista todelliseen demokratiaan, ja sitoviin kansanäänestyksiin. Tämä nykyinen kansalaisaloitesysteemi on lähinnä veetuilua kansalaisille demokratian nimissä.