keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Kaksoiskansalaisuuden moraalittomuus

Monikulttuurisuuden moraalittomuus. Kaksoiskansalaisuudessa ei ole mitään järkeä, kun jopa poliitikoiden mielestä Suomi on parempi maa niin kulttuuriltaan kuin turvallisuudeltaan  kuin suomalaisuutta halveksivan ihmisen oikea kulttuuri. Tasa-arvon käsite ei koskaan ollut niin hukassa poliitikoilta kuin nyt.

Monikulttuurisuus ja kaksoiskansalaisuus voisivat toimia vain silloin, kun kaikki uskonnot ja kaikki kansallisuudet olisivat tieteellisesti todistettu olevan kaikkina aikoina ja kaikissa olosuhteissa yhtä hyvä ratkaisu jokaisen ihmisen asua. Jos havaitaan yhdenkin kerran, että jonkun uskonnon mukaan elänyt vaatii päästä turvalliseen Suomeen, niin silloin on todistettu, että uskonnot, kulttuurit ja valtiot eivät ole tasa-arvoisia.
Pelkästään vähemmistöryhmien olemassaolo ja niiden kasvaminen on todiste monikulttuurisuutta vastaan. Se on vain ajan kysymys, kun saamelaisten kansallistunne on kasvanut yhtä korkealle kuin mitä se oli ssuomalaisilla sortovuosien aikoina. Kaikki erilaiset väestöryhmittynyt yhden valtion sisällä tulevat lopulta vaatimaan valtiota omakseen, tai ainakin jotain valtion aluetta. Vähemmistöjen suojeleminen on kansallisvaltion kiduttamista kuoliaaksi. Sadan vuoden sisällä Suomen alueella on monta itsenäistä ja itsenäiseksi haluavaa "vähemmistöä".

Ihminen ei voi olla moraalinen eikä johdonmukainen, jos hän kannattaa kaksoiskansalaisuutta tai  hänellä on toisen maan kulttuuri ja tavat, mutta nauttii suomalaisen yhteiskunnan hedelmiä. Kun kaksoiskansalaiset mokaavat ulkomailla, niin jostain syystä he pystyvät helposti valitsemaan kahdesta kotimaastaan sen, jolla on parempi sosiaaliturva ja halvempi terveydenhuolto ja joka on muutenkin avokätisempi ja jonka vankilat ovat hotelleja.

Jos suomalainen mokaa suomalaisena ulkomailla, niin se voi tapahtua vain niin, että hän örveltää kännissä. Uskonsotiin liittyviä ei saisi pitää suomalaisina. Suomea pilkataan, jos Suomea pidetään vain turvasatamana niille, jotka ovat lähteneet taistelemaan outojen uskomusten puolesta ja sitten hävinneet taistelunsa. Miettikää sitä, mitä Syyrian "vääräuskoisille" olisi tapahtunut,  jos ISIS olisi USA:n avulla saanut Syyrian haltuunsa.


Sekä poliitikot että kaksoiskansalaiset pitävät Suomea parempana maana kuin sitä toista maata, mikä se kulloinkin sattuu olemaan. Olisi kiva kuulla ulkoministeri Pekka Haaviston perusteet sille, miksi Suomi on parempi maa muslimeille kuin heidän toinen kotimaansa?
Suomessa asuessaan kaksoiskansalaiset pitävät sitä toista kotimaataan ja kulttuuria parempana. Kun he mokaavat siellä toisessa kotimaasssaan, niin sitten vasta Suomi ja sen perusturva on parasta koko maailmassa, jonne pitää päästä, että saa taas julkisesti pitää suomalaisia vääräuskoisina.
Sosialiturva on aina silloin aliarvostettua, kun se on itsestään selvyys, mutta auta armias,  kun uskovaisella ei ole pääsyä suomalaisen sosiaaliturvan piiriin, niin silloin kyllä sen arvo ylittää uskonnon kaikki arvot.
Sossu on Allahia korkeampi voima, joka pääsee Allahin selän takaa esille vasta sitten, kun uskovaisella menee huonosti. Laissa pitäisi olla ankarat sanktiot niille, jotka pilkkaavat Sossua esimerkiksi taistelemalla kalifaatin puolesta,

Sitten on vielä erikseen muslimit, jotka jostain syystä kaksoiskansalaisina eivät halua muslimimaahan. Luulisi, että kun on ensin henkeen ja vereen halunnut kalifaattia, niin sitten toiseksi paras vaihtoehto olisi se toinen kotimaa, eikä suinkaan Suomi, jonka valtauskontokin on muslimien mielestä vääräuskoisuutta -- koska jos ihminen ei pidä kristillisyyttä vääräuskoisuutena, niin silloin hänellä ei ole mitään uskonnollista perustetta vaatia omalle uskonnolleen arvostusta. Muslimit voivat rukoilla Allahia ja haluta kalifaattia vain silloin, kun heillä ei ole mitään arvostusta Suomea kohtaan.

Kolmanneksi tulevat sitten suvaitsevaiset, jotka eivät selvästikään tajua kaksoiskansalaisuuden ideaa. On vallan typerää pitää kristillistä Suomea parempana maana niille muslimeille, jotka ovat itse saattaneet itsensä tukalaan tilanteeseen. Suomen pitäisi lähettää kaikki kalifaatin uskonsorurit kehitysapuna vaikka Palestiinaan.

Vähintä, mitä poliitikot tässä tilanteessa voisivat tehdä, olisi tehdä laki, että jokainen Suomeen saapuva muu-uskoinen vannoisi sormi raamatulla uskollisuutta suomalaisuudelle ja sen kansanvallalle. Niinhän ministereiltäkin vaaditaan.

Ei kommentteja: