sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Miksi ministerit rakastuvat terroristeihin

IL, 29.12. 2019: Asiantuntija avaa ilmiötä Lännen Medialle: Miksi elinkautista istuvat väkivaltarikolliset saavat naiset ihastumaan.
Psykiatrisen vankisairaalan ylilääkäri Hannu Lauerma kertoo, että väkivalta voi viehättää samalla tavalla kuin vaikutusvalta.

Länsi-Suomi, 28.12. 2019: Tunnetuimmat vangit ovat saaneet rakkauskirjeitä laatikkokaupalla – Kakolassa pidettiin tarinan mukaan listaa kirjeenvaihtoon halukkaista.

Kun nainen haluaa valtaa, niin hän uskoo, että sitä saa helpommin kaveeraamalla murhaajien kanssa. Mitä enemmän valtaa nainen haluaa sitä petomaisempia murhaajia nainen haluaa "pelastaa". Jo historiasta me tiedetään, että naiset eivät pääse irti juopoista ja naisten hakkaajista, koska nainen uskoo, että lopulta hän pystyy pelastamaan" miehen!

Miksi suvaitsevaiset suvaitsevat enemmän pahoja ihmisiä kuin suomalaisia?
Edes naisministerit eivät ole suojassa tunteilta. Olisi Luojan onni, jos nainsministereiden avustajina olisi miehiä, koska muutoin nainsministereiden tunteilla ei ole mitään pidikkeita. On tunnettu tosiasia, että naiset rakastuvat renttuihin. Siitä ei suojaa edes Alepan kassalla työskentely.

Väitän, että naisten hallitsema valtio vähät välittää taloudenpidosta, koska heille on tärkeintä osoittaa "rakkautta" murhaajia ja terroristeja kohtaan. Tulemme huomaamaan, että naisten hallitsema valtio välittää ainoastaan terroristeista.

Naisia lähti murhaajien vaimoiksi sen saman hormonin ajamina, joka nyt saa vallanhimoiset naiset haluamaan murhaajat Suomeen vaimoineen.

b, 24.8. 2019: Miksi naiset haluavat pahoja poikia.
b, 22. 9. 2010: Naiset rakastuvat renttuihin.
b, 29.11. 2017: Ovatko naiset syy uskontojen pyhyyteen?

Ei kommentteja: