maanantai 30. joulukuuta 2019

Ihmiset tulevat vihaamaan puita

Kerroin vuonna 2010, mikä tätä planeettaa odottaa.  9.8. 2010: Planeetan tulevaisuus. Nyt näyttää siltä, että tuo saattaa tapahtua jo minun elinaikana, jota lienee vain muutama vuosi jäljellä.
YLE, 30.12. 2019: Maastopalot pahenevat Australiassa – Victorian osavaltiossa kymmeniätuhansia kehotettiin pakenemaan.
IL, 29.12. 2019: Surullisia lukemia Australian maastopalojen keskeltä – lähes kolmasosa maan koalakannasta saattaa olla menehtynyt.

Ei ole vaikeaa olla tajuamatta, että kun australiaiset pääsevät eroon nykyisistä metsäpaloista, niin heissä alkaa kehittymään vihaa metsiä kohtaan. Luultavasti jo ensi keväänä, eli etelän syksyn aikana, Australian hallinto säätää lain, että metsät ovat hakattava matalaksi kaikkien asuntojen läheltä.

Kun tuollaiset metsäpalot yleistyvät ympäri planeettaa, niin ihmisissä syttyy hysteerinen viha metsiä kohtaan. Ei tarvita kuin parin kuukauden sateeton hellejakso, niin Suomenkin metsät alkavat palamaan sillä intensiteetillä, että niiden sammuttamiseen ei riitä edes Ruotsin apu:
Wikipedia: Ruotsin maastopalot 2018.

Eikä sittenkään ihmiset halua tajuta sitä, että kaiken tämän planeetan tuhoutumisen ainoa syy on liikakansoitus. Lopulta planeetalla ei elä ainoakaan  ihminen, senkin olen nähnyt näyssä.

Päättäjät eivät pysty muuhun kuin näpräämään täysin mitättömien asioiden parissa. Esimerkiksi Suomen sisäministeri katsoo, että palomies-nimike ei kuulosta hyvältä. Kaikenlaiset hiilinielut tulevat näyttämään idioottien ajatuksilta, kun ihmiset pelkän selviytymisen tähden ovat valmiita polttamaan kaikki metsät. Etelä-Amerikassa poltetaan vuosittain satoja neliökilometreja metsiä vain siksi, että ihmiset saisivat elantonsa.

Yksilön eloonjäämisvietti ohittaa aina vihreät ajatukset. Ihminen tuhoaa vaikka kokonaisen metsän estääkseen jotain toista eläinlajia tulemasta omalle reviirilleen. Ihminen ei voi ajatella ilmastonmuutosta, kun hänen oma selviytyminen on kyseenalaistettu!
IS, 30.12. 2019: Poliisi tutkii: Porin edustan kahdelta saarelta on kaadettu kaikki puut.

Kuka tahansa pystyisi jo viimekesän sademetsien valtion agitoimien poltoista tajuamaan, että Etelä-Amerikasta tulee samanlainen hiekkaerämaa kuin on Saharakin. Ja kaikki vain siksi, että ihmiset yhä edelleen uskovat, ettei ihminen saa koskea ihmisen lisääntymiseen. Lisääntymisvietti estää ihmiseltä kaikenlaiset järkevät teot lajin holtittoman lisääntymisen rajoittamaiseksi.

Maailman kivisimmän valtion puutalot tulevat palamaan, kun Suomen metsät palavat.
Puurakentaminen on vihonviimeinen tyhmyys ratkaista ilmaston lämpeneminen, koska puutalojen rakentaminen on vain pään laittamista pussikkoon;
Ensimmäinen tehtävä olisi steriloida kaikki maahanmuuttajat, niin tämä nykyinen kivitalokanta riittäisi hyvin tälle väestölle, jonka koko vakiintuisi lopulta tietylle kestävälle tasolle. Suomalaisiahan ei tarvitse steriloida, koska he muutenkaan eivät lisänny, mutta tämä nykyinen itsekkyyden aika ole lopullista, joten aikaa myöten jopa suomalaiset viisastuisivat.

Ei kommentteja: