torstai 26. joulukuuta 2019

Suomen nollavuosi tulee, oletko valmis

Päivän Byrokraatti, 25.12. 2019: Kirja-arvostelu: Viro vuonna nolla. PB:n juttu ansaitsee tulla tätäkin kautta huomatuksi, jotta tietämättömät eivät voisi massoittain väittää, etteivät he tienneet mistään mitään.

EIVÄT TERVEET TARVITSE PARANTAJIA, MAAHANMUUTTAJIA.
Päivän Byrokraatti teki kirjoitusvirheen, kun hän yllä linkitetyn jutun lopussa suosittelee juttuaan oikeistolaisuudesta kiinnostuneille.
Valistuksen aikakautena suomalaisille opetettiin Aapiskukkoa karttakepillä, joten eiköhän oppi virolaisesta viisaudesta uppoaisi yhtä tavalla niihin, jotka luulevat olevansa kommunisteja. Kommunismi on nykyajan metsäläisyyttä.
Samanlaista uppiniskaisuutta se kommunismikin on, mitä tavattiin vielä 1800-luvulla, kun metsäläiset julistivat, että kyllä he pärjäävät ilman kirjatietoakin. Karttakepillä Suomi saatiin nousuun, mutta Suomi ei voi pysyä nousevalla kurssilla ilman pakotteita.

Mielestäni tämä edellä mainittu Päivän Byrokraatin juttu on erityisen suositeltavaa niille, jotka jatkuvasti tekevät vääriä päätöksiä, kuten nukkehallituksen ministereille ja heitä ohjaaville avustajille ja muille taustalla vihreillä oksilla kukkuville kommunisteille: Pohjalainen, 22.12. 2019:
Erityisavustajien määrä noussut entisestään Marinin hallituksessa – Rinteen ex-valtiosihteeri saa valtiolta yli 50  000 euron karenssikorvauksen. Joko valtiovarainministeriön virkamiehet ovat tehneet laskelman, miten monta erityisavustajaa voidaan elättää veronmaksajien rahoilla? Mihin unohtui ministerin oma pätevyys?

Virossa osataan tehdä oikeita päätöksiä:
PT-Media, 15.11. 2018: Viron päätös olla allekirjoittamatta pakolaissopimusta vahvistettiin tänään:
"Presidentti Kaljulaid kertoi tänään mm:– Viron kansa on käynyt 27 vuotta uutta yhteistä taivalta. Viron kansa ansaitsee parempaa. Kansallinen turvallisuus ja taloudellinen hyvinvointi on virolaisten ja Viron hyvinvoinnin perusta."
Suomestakin löytyisi avustajakaartia tarvitseville poliitikoille oikeita neuvoja:
Verkkouutiset, 25.12. 2019: Jari Ehrnrooth: Tapaus Veijo Baltzar menee sosiaalivaltion ytimeen:
"Kirjoittajan mukaan kollektivistinen yhteiskuntavastuu johtaa moraalikatoon. Kun julkisen vallan yhteisvastuu on synonyymi korkealle moraalille, kukaan ei koskaan ole mistään oikeasti vastuussa."
Postia Facebookista, nyrkkeilypäivänä, vuonna 2019: Levantin nykytilanne.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

NYRKKEILYPÄIVÄN EPISTOLA:
On tämä Suomi ihmeellinen maa. Meillä on pääministeri, joka toimii kollektiivisella vastuulla: Pääministeri Sanna Marinilla on seitsemän avustajaa, jotka kaikki ajattelevat yhdenmukaisesti, kollektiivisesti julistavat, että sossu on hyvä juttu.

Luulisi, että pääministeriksi pyrkivä edes jossain vaiheessa tajuaisi opponentin olevan erityisen tärkeää ajattelulle. Mutta kun on Alepan kassan kokemus, niin ainoat opponentit taitavat olleen kaljavarkaita, jotka ovat varastaneet tarpeeseensa.

Brainleak kirjoitti...

Onko älyllistä kutsua niitä erityisavustajiksi, jotka ovat palkattu ainoastaan toistamaan pääministerin ideologisia hokemia?
Milloin Suomi saa pääministerin joka kutsuisi opponentteja erityisavustajikseen, jotta pääministerin aivot eivät muuttuisi velliksi?

Ovatko pääministerin eritysavustajien aivoitukset sellaisia, että ne saisivat pääministerin ajattelemaan asioita toisista näkökulmista?

Onko ylipäätään relevanttia ajatella, että kokonaisuuden voisi nähdä yhdestä ainoasta nbäkökulmasta, vasemmalta? Miksi pääministeri Sanna Marin ei ottanut oppositiojohtajia erityisavustajikseen? Johtuuko se siitä, että pääministeri Sanna Marin pelkää, jos hän näkisi asiat toisin?