sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Ministeri vaatii poliiseille romanihametta

Miksi tyytyä vain säkitettyihin poliiseihin. Miksi ministeri Ohisalo ei ensin itse pukeudu säkkiin, koska aivan selvästi hänen kaljunaamaisuutensa loukkaa jokaista harrasta islamin uskoista. Seuraavaksi Ohisalon pitää vaatia opettajia pukeutumaan säkkiin, mutta heiltä pitää kieltää Suvivirsi, jotta kunniakansalaiset eivät loukkaantuisi. Kaikkein tehokkainta sopeuttamista suomalaisuuteen olisi, kun tänne kutsuttaisiin poliiseiksi kokeneita shariapoliiseja.

Suomi kouluttaa kehitysmaihin opettajia, joten tasa-arvoisuuden nimissä Suomen pitää ottaa tänne shariapoliiseja, joilla vain on ajatollahin mukaan pätevyys kouluttaa poliiseja. Ministeri Ohisalo tunnustaa olevansa imperialisti, jos hän haluaa viedä suomalaista koululaitosta kehitysmaihin, mutta ei halua tänne shariapoliiseja opettajiksi opettamaan poliisiammattikorkeakoulun opiskelijoita, miten naisten kuuluu oikeaoppisesti kietoutua säkkiin.

Seuraavaksi odotan minisreri Ohisalolta, että hän vaatii romaneita poliiseksi. On erinomaisen huono idea, että nyt rosvot voivat joutua kiikkiin, jos he he juoksevat karkuun housupukuista suomalaispoliisia, joten nyt vain mietintämyssy uudestaan päähän piirtämään poliisinpuku romanihameella. Tämän luulisi olevan helppoa, koska valtiohan muutenkin jo kustantaa romanien asut.

Sisäministeri Maria Ohisalo syrjii rasistisesti romaneja. Oletteko koskaan nähneet yhtään romaninaista housuissa? Ette! En minäkään. Minä tiedän sen.

Mutta te kaikki olette nähneet sadoittain maltillisia muslimeita ilman mitään pään peittävää säkkiä, joten kysyn vaan, että miksi Ohisalo ei lainkaan ole suunnitellut poliiseille romanihametta? Kummalle on helpompaa näyttää perussuomalaiselta: Romanin, vaiko muslimin, joka voi milloin tahansa julistaa olevansa maltillinen muslimi?

On rasistista jättää romanit vaille poliisin virkaa vain siksi, että he eivät saa romanikulttuurin pakottamina pukeutua mihinkään muuhun kuin veronmaksajillle erittäin kalliiseen kymmenkerrroksiseen plyyshihameeseen.

b, 8.12. 2019: Ministeri Ohisalo vaatii alistettuja naisia poliiseiksi.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Poliiseille pitää saada romanihameet, koska muutoin sisäministeri Ohisalo ei kohtele kansanryhmiä tasapuolisesti.

Ollaan tultu aika kauaksi siitä, kun kaikilla koululaisilla oli koulupuku, jotta köyhät eivät eroittuisi rikkaiden kakaroista. Nyt valtiovalta haluaa, että islamilaisten pitää erottua muista poliiseista, että korostettaisiin kunniakulttuurin ylivertaisuutta.

Brainleak kirjoitti...

Oonko mää koskaan kutsunut ministereitä tyhmiksi, kysyn vaan?

Ennen vanhaan Maon hyvän aikaan kaikkien kansalaisten piti pitää harmaata sarkapukua. Taidan kohta ostaa Maon punaisen kirjan ja tutkia siitä, miksi se oli hyödyllistä kiinalaisille näyttää yhdenmukaisilta.
Ainiin perkules: Vosinhan kysyä samaa Iranin mullaheilta, jotka vaativat naisia näyttämään säkeiltä

Kiinalla alkoi menemään erittäin hyvin, kun vain poliiseilta vaaditaan yhtenäistä pukua. Outoa, tosi outoa. Pätisiköhän tämä sama Iraniin ja Suomeen ????

Brainleak kirjoitti...

Sisäministeri Maria Ohisalo syrjii rasistisesti romaneja. Oletteko koskaan nähneet yhtään romaninaista housuissa? Ette! En minäkään. Minä tiedän sen.

Mutta te kaikki olette nähneet sadoittain maltillisia muslimeita ilman mitään pään peittävää säkkiä, joten kysyn vaan, että miksi Ohisalo ei lainkaan ole suunnitellut poliiseille romanihametta?

On rasistista jättää romanit vaille poliisin virkaa vain siksi, että he eivät saa kulttuurin pakottamana pukeutua mihinkään muuhun kuin veronmaksajillle erittäin kalliiseen kymmenkerrroksiseen plyyshihameeseen.

Ainiin. Olenko koskaan nimitellyt poliitikoita typeryksiksi, ilman syytä?