sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Aung San Suu Kyi, hieno ihminen

Myanmar on suvaitsevaisuuden uhri. Myanmarissa muslimit yrittivät sitä samaa, mihin he pääsivät Syyriassa: Koko suvaitsevainen maailma on lääpällään muslimikapinallisia kohtaan. Syyriaa ei vielä olla haastettu Haagiin kansanmurhasta, joka johtuu vain siitä, että siellä muslimit osittain onnistuivat kalifaatin luomisessa ja maailma näki, miten islamia oikeasti harjoitetaan, kun turhaksi todettu antiikin aikainen moraali ei sille enää ole esteenä.

Silloin tällöin joku muslimi ilmaisee rehellisen mielipiteen:
MTV, 14.12. 2019: Yle: Ainakin viisi naista haluaa palata Suomeen al-Holin leiriltä – yksi kertoo jäävänsä mielummin Syyriaan: "Lähdin Suomesta, jotta voisin harjoittaa vapaasti islamia".

Myanmar on myös kaukana öljylähteistä, joten USA ei ole siitä ollut kiinnostunut, mistä johtuu, että Kiina ja Venäjä eivät sinne nurkkaan ole halunneet. Mutta. Suvaitsevaiselle maailmalle kapinoivat muslimit ovat kuin öljylähteitä, joiden uskotaan olevan ihmiskunnan pandoran lipas. Myanmarin ja Syyrian tapahtumat ovat hämmästyttävän yhdenmukaisia.

Cato Institute, 14.2. 2018: America’s Creeping Régime Change in Syria.
Global Research, 10.10. 2019: The Dirty War on Syria: Washington, Regime Change and Resistance:
"The Dirty War on Syria has relied on a level of mass disinformation not seen in living memory. In seeking ‘regime change’ the big powers sought to hide their hand, using proxy armies of ‘Islamists’, demonising the Syrian Government and constantly accusing it of atrocities. In this way Syrian President Bashar al Assad, a mild-mannered eye doctor, became the new evil in the world."
Milloin Lännen suvaitsevaiset perustavat Friends of Myanmar ryhmän ja alkavat maksamaan palkkaa jokaiselle jihadistille, joka menee sinne tuhoamaan maailman uusimman paholaisen? Tiesittekö, että Suomikin osallistui Syyrian Ystäviin ja maksoi EU:n kautta palkkaa terroristeille? Tiesittekö, että Suomi rahoittaa virallisesti terroristeja edelleen? YLE, 4.1. 2017: Sosiaalitukea voidaan maksaa myös Isis-taistelijoille – Lain takia, huomauttaa Kelan pääjohtaja.


Molemmissa maissa muslimit nousivat kapinaan laillista hallitusta vastaan ja yrittivät muun maailman tuella tehdä maasta islamilaisen valtion. Syyriassa poliittisesti korrekti Länsi melkein pystyi tuhoamaan Syyrian ja saada maasta samanlainen paskamaa kuin Iran tai Libya. Onneksi myös Venäjällä on intressiä pysyä alueella, joten yritys onnistui vain osittain. Mutta. Myanmar näyttää häviävän maailman mielipiteen voittamisessa, koska Myanmaria vastaan on noussut kymmenittäin islamistisia maita, jotka ovat pystyneet haastamaan Myanmarin oikeuteen kansanmurhasta, vaikka kyse on vain tuiki tavallisesta kapinoinnista ja hallituksen toimista sen saamiseksi takaisin järjestyksen piiriin.

Toivon Myanmarin hallituksen saavan kapinalliset kuriin tavalla tai toisella.

Se on vain ajan kysymys, kun niin sanotuissa länsimaissakin joudutaan säätämään oikeita lakeja.
"New Indian law prohibits Muslims from staying in the country":
BBC, 11.12. 2019: Citizenship Amendment Bill: India's new 'anti-Muslim' law explained.

b, 18.9. 2017: Myanmar peruutti rohingyojen islamisaation.
b, 8.12. 2019: Ovatko Faktantarkistajat Syyriassa?

Medianlukutaito on pelkkää huoraamista, jos ihminen ei itse etsi netistä tietoa, vaan tyytyy hokemaan vain valtamedian valheita.

Youtube, Global news, 11.12. 2019: Aung San Suu Kyi addresses Myanmar genocide in speech at The Hague | FULL.

Ei kommentteja: