torstai 12. joulukuuta 2019

Koraani ei vaadi pukupakkoa al-Holissa!

IS, 12.12. 2019: Australia ei aio kotiuttaa al-Holin leirillä olevia kansalaisiaan: ”Emme aio lähettää sotilaitamme pelastamaan tämän luontoisia ihmisiä”,

Koraanin mukaan ihmisen on lupa pukeutua millaiseen vaateparteen tahansa, jos se edistää ainoaa oikeaa uskontoa!
Kun muslimi ei tajua: 23.9. 20111: Taqijja ja kitman: Miksi uskovainen muslimi voi valehdella vääräuskoiselle.

Mitäpä sellaisilla ihmisillä tekisi, jotka eivät osaa pukeutua muuhun kuin mustaan säkkiin. Jos vain al-Holin leiriläiset pukeutuisivat välillä  bikineihin tai edes minihameeseen, niin varmasti jopa Australia ottaisi heidät suurella ilolla vastaan.

Minusta muslimit ovat ihan itse syyllisiä siihen, että heitä hyljeksitään. Jopa koraanissa sanotaan, että muslimi saa pukeutua vaikka bikiniin, jos siitä on hänelle apua!
Hei Sinä suvaitsevainen tai isis-vaimo!  Lue jo tänään koraanista, mitä Allah sanoo valheopista, taqiyysta.

Parahimmat Terveiset ainoalta oikean järjen omaavalta henkilöhenkilöltä.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Uskonto, jonka opissa on valehtelu on maailman edistyksellisen uskonto.

On erittäin valitettavaa, että muslimit eivät itse ole tajunneet, miten hieno heidän uskontonsa on :-(

Brainleak kirjoitti...

Suomen pitäisi lopettaa kaikenlainen muslimien hyysääminen ja eriyttäminen omiin vuoroihinsa, koska koraanin mukaan muslimi voi koska tahansa ruveta kristityksi tai ateisiksi tai homoksi.

Brainleak kirjoitti...

Minun mukaani al-Holin naiset eivät ole vielä lukeneet koraania, koska he eivät vielä tiedä, että koraanissa Allah ei kiellä valehtelua, koska Allah tekee samoin. Pari viotta sitten Suomen Yleisradio (YLE) luetutti koraanim kannesta kanteen ja sitten vielä lähetti sen etteriin. Kysymys ulkoministeri Pekka Haavistolle:

Oletteko tietoinen siitä, että koraanin mukaan jopa al-Holin ISIS-vaimot voisivat koska tahansa ruveta paljaskasvoisiksi suomalaisiksi, eikä heidän tarvitse edes ruveta lesboiksi tai kristityiksi, jotta he kaikki pääsisivät ikään kuin valepuvussa (esimerkiksi minihameessa) leirin portista ulos, jossa te, herra ministeri, olisitte valmiina noukkimaan heidän konsulinkyytiin.
Mitä mieltä olette tästä mahdollisuudesta, joka on täysin SUPO:n ja koraanin mukainen toimenpide?

ps. Jos musliminaiset eivät osaa ommella säkistään minihametta, niin varmasti te, herra ministeri, voisitte ensitilassa lähettää kaavat ja ohjeet, miten muslimi pystyisi räätälin työhön. Sillä räätäleistä on pulaa Suomessa.
Kiitos.

Brainleak kirjoitti...

Mua sitten ottaa päähän lähes kaikki suomalaiset. Oletteko te oikeasti niin vitun tyhmiä, että luulette jonkun vitun uskovaisen voivan valehdelle teille tulpasti; että hän voisi ihan hyvin ryhtyä vaikka lesboksi, mutta hän ei, koska muutoin hän muutoih hän ei voi saada teiltä sossurahaa lopun ijäkseen. Helvetin typerykset. Onko ihan mahdotonta, että te vitun typerät suomalaiset ette osaa edes lukea koraania ja kertoa sen pohjalta joka ikiselle mamulle, mitä vittua heille vain voi kuulua.