maanantai 30. joulukuuta 2019

Life under socialist and liberals

Kaikki ne ideologit, jotka pyrkivät yksinvaltaan, pitävät natsismia äärimmäisenä pahuutena. Muistutettakoon, että kansallissosialismilla, kommunisteilla, islamilla ja millä muulla tahansa yksinvaltaisella ideologialla ei ole mitään eroa natsismiin. Natsismista on tullut vain pelkkä symboli, jolloin kaikki vastaavat diktatuurit voivat väittää olevansa hyviä, koska heidän symbolinsa ei muistuta hakaristiä.

Suvaitsevainen diktatuuri ei eroa milliäkään kommunistisesta tai fasistisesta diktatuurista. Saksa on hyvää vauhtia luisumassa suvakkien diktatuuriin, ja jo nyt huomataan, mikä on oleva suvakkidiktatuurin suhde natseihin. Saksassa voidaan seuraavaksi odottaa kristalliyötä, jolloin kaikki suvaitsevaisten kanssa erimieltä olevien kodit ja ikkunat hajotetaan.

Youtube, 27.12. 2019: Disgusting conditions in California resemble the slums of Mumbai.
Voin hyvin kuvitella, miten Californiankin piilokommunistit ja demokraatit ovat ottaneet miljardeja velkaa, jonka he uskovat voivansa maksaa, kun vain säätävät itselleen mukavia lakeja.

Ihmiskunnan on päästävä eroon kaikista ideologioista, symboleista ja lipuista. Tulevaisuudessa jokainen ihminen on välittömästi deletoitava, jos hän haluaa jollakin symbolisella eleellä osoittaa olevansa parempi kuin muut. Uskontojen, ideologioiden ja symbolien perimmäinen merkitys on vain siinä, että niillä halutaan osoittaa muille, miten huonoja kaikki muut ovat. Kaikki uskonnot ovat luonnostaan ihmisvihamielisiä, koska niihin uskovat halveksivat kaikkia muita; ei ole sellaista uskontoa, jonka uskovaiset sallisivat kaikkien vääräuskoisten pääsevän siihen lopullisuuteen, mihin vain kyseisen uskonnon uskovaisille on luvattu loppusijoituspaikka.
Kultainen sääntö ei vaadi ihmistä uskomaan mihinkään oppiin.
Perustuslaissa sanktioitu uskonrauha vaatii, että perustuslain pitää rauhan lisäksi taata jokaiselle ihmiselle vapaa pääsy minkä tahansa uskonnon loppusijoituspaikkaan uskonnosta huolimatta; että esimerkiksi muslimien kohtalona olisi ateistinen kadotus ja nirvanaan uskovat joutuisivat paratiisiin kimppaan 70 neitsyen kanssa ja jättäisivät siten muslimit nuolemaan näppejään. Ateistit taasen joutuisivat Jeesuksen nuhdeltaviksi Jne. Jos tätä lopullisuutta ei taata lailla, niin silloin laki uskonnonvapaudesta on pelkästään järjen pilkkaamista. On ehdottomasti väärin, että esimerkiksi ateistin pitäisi  kuolinvuoteelleen viime sekunnillaan mielensä muuttaneena tunnustaa jotakin uskontoa voidakseen päästä paratiisiin. Näin ajallisuudessa luulisi, että lain pitää kunnioittaa ajallisuutta ainakin sekunnin sadasosan tarkkuudella.

Poliitikoiden ja muiden pellejen on täysin mahdotonta edes kuvitellla sitä halveksunnan määrää, jota tunnen jokaista tosi uskovaista ja lakiuskovaista kohtaan. Onhan se kertakaikkisen mielipuolista politiikkaa julistaa ne rauhoitetuiksi kaikelta kritiikiltä, jotka itse julistavat olevansa maailmankaikkeuden parhaimpia ihmisiä. Miten suuri typeryys tarvitaan siihen, että voi uskoa maailmankaikkeuden parhaimpien ihmisten olevan suojelun tarpeessa? Tehkää nyt helvetin poliitikot edes pieni kysely uskovien joukoissa, niin voitte itsekin ymmärtää, että joka ikinen uskovainen pitää itseään ja omaa uskontoaan kaikkein parhaimpana, ja tämä koskee myös ateisteja.

Miksi uskovaisilta ei saisi odottaa edes himpun verran sitä parhaimmuutta, jonka he väittävät omistavansa? Sekö muka on parasta, mitä uskovainen voi esittää, on tuo jatkuva saatanan kitinä? Jopa lapsi pystyy parempaan; Lapsi sentään pystyy kysymään, miksi olet eri mieltä, mutta yleinen syyttäjä uskoo, että maailmankaikkeuden paras ihminen ei voi mitään muuta kuin loukkaantua, jos hänen uskomuksiaan ei uskota. Eikö juuri siinä pidä olla jopa yleisen syyttäjän ymmärrys, että uskovaisen uskomukset ovat ylivertaisia kaikkiin muihin uskomuksiin verrattuna, koska mitä helvetin järkeä uskonnossa muuten olisi, jos uskovainen ei pitäisi omia uskomuksiaan kaikkein parhaimpina?
Ihmisen on mahdotonta olla uskovainen, jos hän ei pidä uskomuksiaan ainoina totuuksina! Juuri siihen perustaa kaikki puolueideologiatkin oikeutuksensa; että vain kommunismi/sosialimi yksin voi pelastaa koko maailman! Ei ole milloinkaan nähty eikä kuultu, että mikään puolue olisi pahoillaan vaalivoitosta; kaikki ideologiauskovaiset haluavat diktaattoreiksi.
Ja mikä on se perimmäinen idea, miksi tuollainen PYHÄ TYHMYYS saisi jatkua tässä maailmassa?

Nyt sitten suomalaiset poliitikot vaativat, että myös heidät pitää suojata kritiikiltä, vaikka eikö juuri poliitikoiden pitäisi olla juuri niitä parempia ihmisiä. Milloin on tullut muotiin paskan tuomitseminen?
Kaikki poliitikot ja kaikki uskovaiset pitävät kaikkia muita pelkkänä paskana, jotka eivät voi olla siinä paratiisissa, jolla kyseinen ideologia palkitsee siihen uskovaiset. Tämä huomataan pelkästään siitä, että vallanhimoiset pystyvät hyvin määrittämään, miten ja millä summalla muiden pitää elää, mutta ei ole milloinkaan nähty, että poliitikko pystyisi itse elämään sillä summalla, jolla hän vaatii lähimmäisiään tulemaan toimeen! Poliitikoille tavalliset ihmiset ovat dhimmejä, joiden ainoa oikeutus elää on siinä, että ne elättävät herroja.

Uskovaisia ja muita hihhuleita on mahdotonta kotouttaa Suomeen. Siksi Suomi pitäisi saada täysin vapaaksi kaikista symboleista ja ideologioista. Jos ihminen ei pysty ajattelemaan kansakunnan parasta ilman idioottimaisia ideologioita, niin silloin sellaista ei saisi milloinkaan päästää huseereemaan valtion rahoilla.
Pelkästään se todistaa ihmisen kyvyttömäksi, jos hän vaatii, että suomalaisia pitää hallita jonkun ideologian mukaan; että vain se tai tuo ideologia voi pelastaa maailman. Samaa vitun sanomaa uskonnotkin ovat julistaneet ja katsokaa nyt, miten ihmiskunta on jo lähes tuhonnut koko planeetan.

Vain täydellinen typerys voi uskoa, että maailman pelastamiseen tarvitaan oikea ideologia.
Miten olisi, että ihmiset vihdoinkin uskoisivat vaikka vain YK:n ihmisoikeusjulistusta; ettei tarvita yhtään mitään ideologiaa tai uskontoa viisauteen. Ihminen ei voi olla viisas, jos hän ajattelee vain tietyn uskomussysteemin mukaisia. Tästä huomataan, ettei ihmiskunnassa ole vielä milloinkaan ollut yhtään viisasta poliitikkoa.

Ei kommentteja: