torstai 19. joulukuuta 2019

Paholainen ei vaadi mielentilansa tutkimista

Vain Paholainen (Lucifer, Saatana, Galigastia) ei voi epäillä olevansa väärässä.
Jos Suomaalta (al-Holista) palaavat ihmiset vaativat mielentutkimusta ollessaan syytettynä kansamurhasta ja rikoksista kaikkea ihmisyyttä vastaan, niin se on kiistaton todiste, että niitä on neuvottu pyytämään sitä, -- tai sitten he yksinkertaisesti eivät tajua, että uskovaisen ei ikinä eikä koskaan eikä missään pidä epäillä tekojensa jumalallisuutta.
Mielentilan tutkimusta pyytävä on rikkonut uskonrauhaa vastaan. Jokainen uskovaiseksi oletettu, joka pahaa tehtyään vaatii mielentilatutkimusta, tai ei tyydy tuomioonsa, on tuomittava uskonrauhan rikkomuksesta elinkautiseen. (*)
Ihmisestä ei voi tulla Paholaista, jos hän kääntää takkiaan. Diktaattorin vaatimuksiin kuuluu se, että hän ei saa milloinkaan ajatella olevansa väärässä. Jos luulet, että olet vain maan matonen tai olet jopa perisyntinen, niin voin vain pahoitella, että olet silloin täysin auttamatta ulkona siitä porukasta, josta valitaan ihmiskunnan paholaiset.

Kaikki ideologiat ovat paholaisen opetuksia.
Jos oikeasti haluat muuttaa ihmiskunnan kehittymisen suuntaa, niin suosittelen, että lopetat tykkänään ajattelemasta vapaasti, koska vapaa ajatus voi saada sinut ajattelemaan ideologiasi vastaisia, joten silloin sinä et voi olla paholainen, jos ajattelet vaikka Jussi Halla-ahosta jotain positiivista.

Vain paholaiset eivät ajattele toisinajattelijoista mitään hyvää.

b, 19.12. 2019: Vapaa liikkuminen ja vapaa maksaminen.

* Ajatus on selitettävissä ainoastaan järjellä.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Joskus mulla syntyy mielikuvia, että ihmiset ovat ihan typeriä. Onneksi ne loppuvat viimeistään silloin, kun länsimaat uppoavat maahanmuuttoon.

Brainleak kirjoitti...

Joskus musta tuntuu siltä, että kaikki ovat hulluja. Mutta onneksi unohdan tuollaiset ajatukset, kun olen hankkinut muutaman litran viiniä.
Paholainen ei vaadi mielentilansa tutkimista.