maanantai 23. joulukuuta 2019

Saako vanhempi mennä ilman lapsia Kalifaattiin?

Tuo asiantuntijoiden aivopaska meinasi mennä minulta tykkänään ohi:
IL, 16.12. 2019: Psykologiliitto: Al-Holin lapsia ei pidä erottaa vanhemmistaan – ”aiheuttaa lapselle aina stressiä”

Lasten tarpeet ja kehityspsykologinen näkökulma ovat Suomen Psykologiliiton mukaan unohtuneet, kun ISIS-kalifaattiin lähtevien lasten ja naisten mielentilaa puidaan julkisuudessa.

Tämän kysymyksen ympärillä pyörineessä keskustelussa on Psykologiliiton mukaan unohdettu psykologiset perusasiat vanhemman kiintymyssuhteesta islamiin.

Tässä on ollut puoli vuosikymmentä aikaa olla huolissaan kalifaatin lapsista.

Saavatko lapset lähteä yksin vai yhdessä äitiensä kanssa kalifaattia perustamaan?
Lapset eivät siis koe tressiä, kun heitä viedään kalifaattia perustamaan, mutta jos kalifaatin perustaminen ei luonnistu, niin sitten asiantuntijat ovat  kovin huolissaan lasten tressistä? 

Tuota kysymystä psykologit ja muut hyvin viisaat eivät koskaan kysyneet, joten nyt on tullut aika tehdä oikeita kysymyksiä, jotta saadaan vastaus itsestään selvään asiaan. Onko todella niin, että psykologien ja muiden suvaitsevaisten mukaan uskonnon harrastaminen on täysin tressitöntä?

Psykologit eivät voi koskaan olettaa uskonnon olevan suurin yksittäinen tekijä niin tressille kuin sodillekin, koska psykologit eivät halua loukata kenenkään uskonrauhaa. Jopa lainsäätäjien on ennen uskonrauhalain säätämistä pitänyt uskoa, että uskonto uskomuksineen ei voi aiheuttaa kenellekään mitään tressiä.
Vain kokomustiin pukeutuneen muslimin elämä on tressitöntä.

Lapsen aivopesu islamistiksi ei siis aiheuta lapselle mitään tressiä?
Halloo! Ovatko kaikki inkkarit kanootissa?

Minä kun luulen niin, ja olen aivan varma siitä, että juurikin nuo äidit jo olemuksellaan ovat puhdasta tressiä kaikille maailman lapsille. Psykologiliiton on pitänyt kaivaa melkoinen kuoppa korkeushyppypaikalle, että he ovat päässeet maassa makaavan riman alitse.

Todellinen asiantuntija Anter Yasa kertoo sivullaan, että "Suomen muslimit todennäköisimmin Isisn riveissä".
Tuo on täysin loogista, koska muslimi kokee varmaan tällaisen vielä kovasti impivaaralaisen maan erittäin ahdistavaksi, koska hän ei voi täällä harrastaa vapaasti uskontoaan. Itse suomalaisuus aiheuttaa tressiä muu-uskovaisille:
MTV, 14.12. 2019: Yle: Ainakin viisi naista haluaa palata Suomeen al-Holin leiriltä – yksi kertoo jäävänsä mielummin Syyriaan: "Lähdin Suomesta, jotta voisin harjoittaa vapaasti islamia".

Sitten on vielä se asia, että maahanmuuttajilta suojatuilla alueillaan asustelevat rikkaat päättäjät ja asiantuntijat ovat yksinkertaisesti pihalla uskonnoista:
IS, 23.12. 2019: Irakilaistaustaisilta naisilta suoraa puhetta kulttuurieroista – ”Sinisilmäinen ei saa olla”.

b, 19.12. 2019: Paholainen ei vaadi mielentilansa tutkimista.

Tieto ei aiheuta tressiä.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Muslimit ja kaikki muut uskovaiset asettavat uskonnon lapsen edun edelle. Täällä on monta kertaa kerrottu, miten uskovaiset käyttävät lapsia suojakilpinään ja miten uskovaiset eivät halua luopua lapsistaan samalla tavoin kuin mitä tekivät suomalaiset lähettäessään lapsensa Ruotsiin pois sodan jaloista. AJATELKAA ITTE LOPUT, PERKELE!

Ettäs kehtaatte vielä monkua jonkun uskonrauhasta!

Laki uskonrauhasta on idioottien rustaama.