perjantai 27. joulukuuta 2019

Oppositio on kapinan synonyymi?

IL, 26.12. 2019: Trump ilmoitti suoraan pitävänsä Syyrian öljyn – al-Assadin hallinto tyrmää: ”Hän tarkoittaa sen varastamista”.

Kyllä varmaan nyt suvaitsevaisia harmittaa, kun Syyrian laillisen hsallituksen neuvonantaja Bouthaina Shaaban ei ole säkitetty, vaikka suvaitsevaiset valtamedian tukemina vaativat Syyriaan islamistista hallitusta, rauhanuskovaisten hallitusta.



Katsokaa video ja etsikää lisää videoituja näkymiä Damaskuksesta, niin huomaatte, ettei siellä ole mitään aihetta kapinointiin. Koko Syyrian sota on puhtaasti suvakkien syytä. Kun hehkuttaa yhtä uskontoa rauhanuskontona, ja kun lailla suojelee sen uskonnon kritiikiltä, niin totta hemmetissä kaikki mieleltään epävakaat haluavat mennä sellaisiin paikkoihin toteuttamaan murhanhimoaan, missä islamistikapinallisia pidetään laillisen hallinnon uhreina, kun he eivät saa säkittää ihmisiä.

Valtamedia ei halua nähdä Syyriassa mitään hyvää. Suvakkipoliitikoiden viralliset mediat eivät ole kertaakaan esittäneet syyrialaisten arkea Syyrian hallinnon alueilla, vaan se haluaa vain lietsoa vihaa Syyriaa vastaan ja säälin tunteita islamistikapinallisille, joita se kutsuu oppositioksi.

RT, 25.12. 2019: Fireworks instead of mortar shells: Syrian Christians flood the streets in spiritual unity of Christmas celebrations (PHOTOS).
uusi MV-lehti, 23.12. 2019: Syyrian pääkaupungissa juhlitaan joulua – Israel ”joulupommitti” jälleen Damaskosta.

Ei kommentteja: