tiistai 31. joulukuuta 2019

Tonni kuussa rikkaille muilta tonni pois

YLE, 27.12. 2019: Helsingissä lääkäreille yli tonni lisää kuussa, hoitajille 70 euron korotus – "Ymmärrän hyvin, että koetaan epäoikeudenmukaisuutta".

Rikkaiden rahapula (köyhyys) on pelkästään asenneongelma.
Kun tutkijoilta kysytään ongelmista, niin usein vastauksena on, että se on vain asenne kysymys, että muuta asennettasi tai muuta vastaavaa, jonka sanotaan olevan viisasta. Köyhille tolkutetaan päivät pääsytysten, että sinulla on vain asenneongelma, mutta milloinkaan yhden yksikään virallistettu päälääkäri ei sano samaa rikkaille. Johtuu siitä, että valtion palkkaamat psykologit ja psykiatrit eivät koskaan uskalla sanoa rikkaita rahanisteiksi. Että jatkuva palkanvaatiminen on samaa kuin rahajuoppous!
Jostain syystä rikkailta ei koskaan odoteta asennetta eikä edes sen muuttamista vastaamaan realiteetteja, vaan poliitikot vaativat, että rikkaiden pitää peittää omat asenneongelmansa rahakasan alle.
Tänäkin päivänä Suomessa on tuhansittain rikkaita, jotka eivät edes pysty ajattelemaan, että heidän kaikki ongelmansa ratkeaisivat, kun vain he muuttaisivat oman asenteensa. Onhan se typeryyden huippu, että vaatii veronmaksajia kustamaan asunnon koristelemisen, kun sen voisi ihan itsekin tehdä.

Ymmärrän erittäin hyvin, että poliitikot ovat typeryksiä. Kun poliitikot maailman ainoana markkinavoimana lisäävät rikkaita ja rikkaiden rikastumista, niin se on kiistatonta, että rikkaiden elintavat nostavat kaikkien elinkustannuksia. Nyt tuhannet lääkärit Helsingissä voivat muuttaa entistä kalliimpiin asuntoihin, josta seuraa se, että vuokranantajat kautta maan voivat pyytää asunnoista entistä korkeampia vuokria.
b, 30.12. 2019: Sanna Marin nosti asuntojen hinnat pilviin.

Jopa lääkäreiden asumiskustannukset pysyisivät hyvin kurissa, kun he eivät vaatisi itselleen kuninkaallisia asuintiloja. On aivan typerää, että tavallisen kansalaisen pitää kustantaa rikkaille ylellinen elämä, sillä kuka tahansa ihminen pystyy halutessaan ihan itse rakentamaan itselleen vaikka Kivilinnan.
Helsingin diktaattorina olisin antanut  jokaiselle ihmiselle verottoman oikeuden luoda asunnostaan ihan millaisen tahansa, jolloin yhdenkään veronmaksajan ei tarvitsisi kustantaa siitä paskan vertaa. Lääkärikin joutuisi ihan itse omin käsin kultaamaan paskapyttynsä, jos hän sellaista olisi Vihreiden johtamassa maailmassa halunnut veronmaksajilta. En näe mitään reaalista syytä, miksi veronmaksajien pitäisi kustantaa lääkäreille 10 etelänmatkaa tai kultainen vessanpytty! Voi tietysti olla, että joku saatanan ideologia pakottaa vasemmiston kuvittelemaan, että lääkärit eivät itse osaa kullata omia paskapyttyjään?
Minun johtamassani maailmassa kaikille annettaisiin ilmaiseksi pelkkä asuintontti ja jokainen saisi rakentaa omin käsin sinne kolmen vuoden kuluessa ihan millaisen asuttavan koijan haluaa. Ja sen jälkeen ihmisellä olisi loppu elinikä aikaa korjailla koijansa vaikka kultaiseksi linnaksi (kellekään ei sallittaisi tyhjän tontin varausta, eikä kellekään sallittaisi tonttien yhteen liittämistä, myymistä eikä perimistä  (*)).
Älykkäimmät olennot pystyvät yleensä omin käsin  rakentamaan itse itselleen kuninkaallisen kivilinnan, eikä siihen tarvita veronmaksajilta sentin senttiä. Pesän rakennustaito on myös ihmisellä geeneissä. Syytän myös lääkäreitä ja muita rikkaita yhtä typeriksi, mitä poliitikotkin ovat. Rikkaus estää ihmiseltä viisauden.

Nyt tavalliset veronmaksajat joutuvat maksamaan yhä korkeampia veroja, koska mitä enemmän on rikkaita lääkäreitä ja erityisavustajia sitä korkeampia ovat vuokrat ja sitä enemmän KELA joutuu maksamaan asumistukea.

Jos kaikilla olisi sama palkka, niin silloin kaikki olisi ilmaista. Ihmiset tekisivät töitä ja toteuttaisivat omaa lahjakkuuttaan erityisesti silloin, kun kaikilla olisi ilmainen elämä, mutta kun kansasta vain osa on rikkaita, niin silloin kaikki muut ovat orjan asemassa, jolloin osa orjista luulee olevansa vapaita, kun he vain hihhuloivat silakkaliikkeillään ja loisivat kaiket päivät.
Aidossa maailmassa meillä ei voisi olla vasemmistolaisia, ei suvaitsevaisia, ei uskovaisia, ei rikkaita eikä köyhiä, koska silloin ihmiset olisivat suvaitsevaisia vain työtä tekeviä kohtaan, jolloin kaikki muu olisi pelkkää loisimista.

IL, 4.11. 2019: Vanhukset kärsineet epäkohdista, mutta hoivajättien johto tienaa muhkeita summia – Attendo-pomolle yli 4,1 miljoonaa euroa.

b, 30.12. 2019: Life under socialist and liberals.

* lue asiasta lisää netistä.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Miksi elämäntapaohjaajat eivät milloinkaan kohdista opetuksiaan rikkaiksiin?
Miksi esimerkiksi kiitollisuus jo olevista asioista ei voi kuulua rikkaille? On täysin idioottimaista, että opetus" "Ole kiitollinen siitä mitä sinulla jo on" kuulutetaan ainoastaan köyhille?
Mielestäni kaikki elämäntapaohjaajat ovat aivopestyjä ja pelkkiä rikkaiden sätkynukkeja ja jopa rikkaiden panttivankeja, jotka potevat tukholmasyndroomaa. Olisihan se verrattavissa isän murhaan, jos psykologit, psykiatrit ja muut humanistit osoittaisivat opetyksensa ensi sijassa rikkaille, koska kaikki poliitikkojen virallistamat elämäntapaohjaajat kuuluvat rikkaisiin.

Ymmärrättekö, että köyhät eivät tarvitse rikkaiden opetuksia, miten selvitä dollarilla päivässä. Te saatanan mahomunat luulette, että maailmasta tulee parempi, kun te jatkuvasti opetatte vain köyhiä, miten heidän pitää nöyrästi ottaa vastaan teidän typerät oppinne, ettei rikkaiden rikastumiseen tulisi sekunninkaan katkoa!