lauantai 14. joulukuuta 2019

Islamista eheytetyt

IL, 14.12. 2019: LM: Al-Holista palaaville naisille kaavailtu ohjelmaa, joka auttaa irti väkivaltaisesta ideologiasta.
TS, 14.12. 2019: Al-Holista palaaville Isis-naisille on kaavailtu exit-ohjelmaa, jossa he saisivat henkilökohtaiset mentorit – hallitukselta toivotaan lisämäärärahaa.

Miljoona euroa yhtä muslimia kohti ei taida ihan riittää irrottamaan muslimia ainoasta oikeasta rauhanuskonnosta:
Ilta-Sanomat, 14.12. 2019: HS: Suomalainen ”Heli” haluaa al-Holin leiriltä Suomeen jatkamaan islamilaista elämää – pelkää, että lapset viedään häneltä väkisin.

Miksi muuten noita al-Holilaisia ei kutsuta somaleiksi?

Lainaus:
"Kun ajatellaan nykyistä mielenterveyden hoitoa Suomessa ja varsinkin nuorison pahoinvointia, on erittäin epäuskottavaa että Suomessa osattaisiin hoitaa ääriradikalisoituneita ja erittäin traumatisoituneita lapsia/nuoria."
MTV, 14.12. 2019: Yle: Ainakin viisi naista haluaa palata Suomeen al-Holin leiriltä – yksi kertoo jäävänsä mielummin Syyriaan: "Lähdin Suomesta, jotta voisin harjoittaa vapaasti islamia".

Oikea media, 13.12. 2019: Tutkija: islamin suojeleminen kritiikiltä on ollut OIC:n pitkäaikainen tavoite.


Onko niin, että Suomen valtiovalta ei hyväksykään uskonnonvapautta, vaan on salassa kehittänyt islamista eheyttämisohjelman? Nuo eheyttämisen kohteet luultavasti lukevat koraanista, miksi heidän tekonsa näyttää toisesta suunnasta katsottana aivan tavalliselta uskonnon harjoittamiselta. Kiina kuulemma on perustanut uudelleenkoulutusleirejä uiguureille. Miten tämä Suomen uudelleenkoulutus eroaa Kiinan toiminnasta kuin siinä, että uudelleenkoulutettavat eivät saa hetkeäkään vapautta harjoittaa omaa  uskontoaan? Hyvin luultavaa on, etä valtio ei kiellä uudelleenkoulutettavilta koraania, joten miten valtiovalta ajattelee voivansa irroittaa islamin noiden naisten päistä?

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...


Vain kalifaatissa islamia voidaan harjoittaa vapautuneesti.